Oxfilé |
|
Helstekt fläskfilé |
|
Fläskfilé noisetter |
|
Helstekt biffrad |
|
Kalvstek |
|
Baconinlindad majskyckling |
|
Förslag på tillbehör
Kokt, örtslungad, råstekt eller klyftpotatis, potatisgratäng, potatispuré eller potatistimbal.
Mustig rödvinssås, bearnaisesås, cognac och rosépepparsås eller madeirasky.
Alla rätter serveras med frästa säsongsprimörer eller
honungsrostade grönsaker.

Lättare rätter
Rostbiff el rökt kalkonbröst m valfri potatis, t ex klassisk potatissallad, tysk potatissallad m kapris och vinägrett eller vår berömda potatisgratäng
Pastasallad m kyckling och pesto
(andra sallader efter önskemål)
Pajer
Tomat, fetaost och oliver
Ost och skinka
Broccoli och ädelost
Lax och spenat
Texmex
I dessa rätter ingår även blandad grönsallad, dressing, smör och bröd.
|